Moja biografija

Rođena sam u Subotici. Svoje detinjstvo sam provela u porodici preduzetničkog duha. Imajući dobar primer naših roditelja, moja sestra i ja smo se osamostalile u radu.  25.06.2014.godine je osnovan Projektni biro i edukativni centar „VG blue“ d.o.o kao spoj skoro 20 godina iskustva u projektovanju i u edukacijama. 

 

Po zvanju sam master ekonomista u marketingu. Dipomirala sam na Ekonomskom fakultetu u Subotici.  Značajan period mog rada je bio vezan za jednu multinacionalnu osiguravajuću kompaniju u kojoj sam provela punih 10 godina. Prošla sam sve stepenice razvoja: od prodavca osiguranja do rukovodioca prodajnog mesta.  Svaki dan mi je bio  posvećen učenju, posećivanju klijenata i razvoju mreži usluga. Poznavanje svih segmenata prodajnog procesa i donošenja odluka mi je dalo mogućnost da mojim saradnicima predam stečeno znanje sa uspehom. Učestvovala sam u organizovanju tri prodajna mesta u okviru iste kompanije. Ponosna sam na rad tih organizacionih jedinica, kao i na pojedince u okviru tih grupa koji su osvojili razne nagrade za rezultate njihovog rada.  

 

Na osnovu iskustva u radu sa MSP i kontinuiranih edukacija iz savremene psihologije NLP, nastali su poslovni treninzi, edukacije i workshopovi koje danas držim. Autor sam programa edukacije „Update your business“ koji je namenjen prvenstveno preduzetnicima, zanatlijama i svim onima koji rade sa klijentima. 

 

Moj rad je praćen brojnim obukama, treninzima i usavršavanjima, od kojih su mi najznačajniji:

 

- NLP Master Practicioner,  NLP Institut Beograd

- Leadership Coaching, NLP Institut Beograd

- WIFI  International  diploma za trenere,  WIFI Croatia

- Meixner metodolgija za rad sa decom, koja imaju poteškoća u učenju (disleksija i disgrafija),

izdato od Meixner Fondacije Budimpešta.

 

 

Član sam Udruženja Poslovnih žena Subotice.

Veoma mi puno znači aktivni rad u  Udruženju „JOGI“   iz Subotice koji  je posvećen umrežavanju  dece sa poteškoćama u učenju, njihovih roditeljima i stručnih saradnika.

Mišljenje polaznika

VG klub - saznajete drugačiji ugao posmatranja

Šta znači prisustvovati VG treningu? To znači: slušati, čuti nove stvari, ponoviti one koje znamo, saznati za drugačiji ugao posmatranja, izneti svoja iskustva i mišljenje, čuti druga iskustva, razmisliti, unaprediti sebe... Sve to mi je veoma važno, cenim ovu priliku i istovremeno , zahvaljujem na istoj.

 

Vesna Nikolovski, član VG Kluba

.
Teme koje se bave savremenim pitanjima

 

Teme VG Kluba su interesantne i bave se savremenim pitanjima. Meni se otvorio jedan drugi svet u oblasti komunikacije. Preporučujem! Dođite na jedan susret i vratićete se po još infomacija.

 

Melinda Mališić, član VG Kluba 

.