Kontakt

U proteklih  15 godina sam imala prilike da steknem uvid u rad veliki broj preduzeća. Većina od njih je veoma profesionalno obavljala svoj posao. Ono u čemu su se ova preduzeća razlikovala, odnosilo se na radni moral, na komunikaciju među kolegama, na poslovnu komunikaciju sa partnerima, na obradu reklamacija i na izostavljene pojedine obavezne faze u prodaji. Sve ove razlike su uticale na efektivnost preduzeća uprkos strukovnom profesionalizmu. Razvojem veštine komunikacije i prodajnih procesa efektivnost se povećava kroz sve kanale prodaje.

Pitam se, da li ima ijednog preduzetnika, vlasnika preduzeća ili direktora, koji ne bi voleo da mu se učinak zaposlenih povećava u što kraćem roku? Da se uradi više, za što manje vremena?

 

Treninzi vezane za poslovnu komunikaciju, za prodajne procese kao i za modele rada sa klijentima štede vreme. A vreme je novac, zar ne?

 

Besplatne konsultacije su prvi korak ka investiranju u podizanju poslovne svesti među zaposlenima u Vašem preduzeću.

 

Razgovarajmo o tome!

VG Blue d.o.o. kontakt informacije:
  • Adresa: Antona Aškerca 56, lokal 6, 24000 Subotica
  • Tel .: +381 063 633 -166 ; 024 548 565.
  • E-mail adresa: info@vgtreninzi.rs

Mišljenje polaznika

VG klub - saznajete drugačiji ugao posmatranja

Šta znači prisustvovati VG treningu? To znači: slušati, čuti nove stvari, ponoviti one koje znamo, saznati za drugačiji ugao posmatranja, izneti svoja iskustva i mišljenje, čuti druga iskustva, razmisliti, unaprediti sebe... Sve to mi je veoma važno, cenim ovu priliku i istovremeno , zahvaljujem na istoj.

 

Vesna Nikolovski, član VG Kluba

.
Teme koje se bave savremenim pitanjima

 

Teme VG Kluba su interesantne i bave se savremenim pitanjima. Meni se otvorio jedan drugi svet u oblasti komunikacije. Preporučujem! Dođite na jedan susret i vratićete se po još infomacija.

 

Melinda Mališić, član VG Kluba 

.