Aktuelnosti

VG klub #32

** Posebna radionica VG kluba #32**

 

Koliko mirisi utiču na naše odluke? Da li su to svene ili nesvesne odluke poput odgovora: sviđa mi se/ne sviđa mi se druga osoba. I na kraju, da li to utiče i na odluke u bizisu kada pregovaramo?

 

Update Your business - dodaj novi polet svoj biznisu!

Ojačaj svoju poziciju u 2019-oj godini na tržištu i budi dva koraka ispred svoje konkurencije!

 

Možda vam se već desilo da vam je garderobni ormar toliko pretrpan da ni sami ne znate koje sve dragocenosti imate u njemu. Ista je situacija i sa garažom.  Na prvi pogled nam se može učiniti da je sve u redu, a ipak je potpuni haos. U takvim situacijama nam ne predstoji ništa drugo nego da započnemo veliko spremanje i selektovanje, da bi pripremili mesto novim vrednim stvarima.

 

Tako je to i u poslu.

 

 

Pages

Mišljenje polaznika

VG klub - saznajete drugačiji ugao posmatranja

Šta znači prisustvovati VG treningu? To znači: slušati, čuti nove stvari, ponoviti one koje znamo, saznati za drugačiji ugao posmatranja, izneti svoja iskustva i mišljenje, čuti druga iskustva, razmisliti, unaprediti sebe... Sve to mi je veoma važno, cenim ovu priliku i istovremeno , zahvaljujem na istoj.

 

Vesna Nikolovski, član VG Kluba

.
Teme koje se bave savremenim pitanjima

 

Teme VG Kluba su interesantne i bave se savremenim pitanjima. Meni se otvorio jedan drugi svet u oblasti komunikacije. Preporučujem! Dođite na jedan susret i vratićete se po još infomacija.

 

Melinda Mališić, član VG Kluba 

.