Dani liderstva - AIESEC Subotica

U organizaciji međunarodne studentske organizacije AIESEC dana 25.04.2018.godine je održan događaj u Subotici pod nazivom „Dani liderstva“ (Lead up) kao deo konferencije "Novi Lideri", a pod glavnim pokroviteljstvom Erste banke.

Srećna sam što sam mogla biti deo ovog događaja kao trener jedne radionice pod naslovom "Upravljaj tremom - impresioniraj publiku". 

 

 

 

 

Mlada publika me oduševila sa otvorenošću i sa spremnošću da aktivno učestvuje u procesu radionice: novi potencijalni lideri na budućim pozicijama.

 

Ceo album možete pogledati na linku klikom OVDE.

 

Mišljenje polaznika

VG klub - saznajete drugačiji ugao posmatranja

Šta znači prisustvovati VG treningu? To znači: slušati, čuti nove stvari, ponoviti one koje znamo, saznati za drugačiji ugao posmatranja, izneti svoja iskustva i mišljenje, čuti druga iskustva, razmisliti, unaprediti sebe... Sve to mi je veoma važno, cenim ovu priliku i istovremeno , zahvaljujem na istoj.

 

Vesna Nikolovski, član VG Kluba

.
Teme koje se bave savremenim pitanjima

 

Teme VG Kluba su interesantne i bave se savremenim pitanjima. Meni se otvorio jedan drugi svet u oblasti komunikacije. Preporučujem! Dođite na jedan susret i vratićete se po još infomacija.

 

Melinda Mališić, član VG Kluba 

.