Aktuelnosti

VG klub radionica - Update your meetings, budite pripremljeni za sastanak

Možda ste već bili u situaciji da ste ušli u prostoriju za sastanke, a da su drugi učesnici već zauzeli svoja mesta, neki pripremili svoje lap topove i rokovnike, a da ste tek tada shvatili šta ste zaboravili da ponesete sa sobom ili da ste nepripremljeni. Postoje i razne druge situacije, kao što je običaj domaćina da pregovara za klupskim stočićem uz fotelju ili trosed u kancelariji na koji ćete pretpostavljeno da sednete.

 

Sigurno ste se sreli sa raznim poslovnim sitacijama kada ste (prvi put) odlazili do klijenta, a neki od tih tzv.“ tehničkih problema“ su vas ometali da se fokusirate na suštinu vaše posete klijentu i na sam proces pregovaranja.

 

APRIL - Radionica "Sreća se gradi dobrim odnosima"

Dobri odnosi. Sa sobom i sa svetom oko sebe. Ima li išta važnije od toga? Rekla bih da nema. Ne samo iz svog iskustva i svih onih dana, kada je bilo i ovako i onako i kada nisam umela ni sa sobom, ni sa drugima, ili iz iskustva svojih prijatelja i klijenata, već i na osnovu istraživanja, zvaničnog, Harvardovog, najdužeg ikada, o sreći. Najdužeg, jer traje već sedamdeset pet godina. I nije završeno. Brojni ispitanici. Cilj jasan,  da otkrije šta je to što nas čini srećnima i zdravima tokom života.

Pages

Mišljenje polaznika

VG klub - saznajete drugačiji ugao posmatranja

Šta znači prisustvovati VG treningu? To znači: slušati, čuti nove stvari, ponoviti one koje znamo, saznati za drugačiji ugao posmatranja, izneti svoja iskustva i mišljenje, čuti druga iskustva, razmisliti, unaprediti sebe... Sve to mi je veoma važno, cenim ovu priliku i istovremeno , zahvaljujem na istoj.

 

Vesna Nikolovski, član VG Kluba

.
Teme koje se bave savremenim pitanjima

 

Teme VG Kluba su interesantne i bave se savremenim pitanjima. Meni se otvorio jedan drugi svet u oblasti komunikacije. Preporučujem! Dođite na jedan susret i vratićete se po još infomacija.

 

Melinda Mališić, član VG Kluba 

.